Naailessen

Wil jij je eigen kledingstuk leren maken of leren hoe je kleding kunt herstellen of repareren? Dat kan tijdens de naailessen bij studio OLALOLA. Naaien is leuk, ontspannend en lekker duurzaam! Tijdens de naailessen werk je op ambachtelijke wijze aan een zelfgekozen naaiproject. Het maakt niet uit of je een beginner of een gevorderde bent. Iedereen werkt op zijn eigen niveau en tempo. Omdat de groepen bestaan uit maximaal 4-5 mensen is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding.

Wat neem je mee?

Naaimachines en lockmachines zijn aanwezig in het atelier, deze hoef je dus niet mee te nemen. Als je liever op je eigen machine werkt mag dat natuurlijk wel! Je zorgt zelf voor stoffen, spelden, naaigaren en andere benodigdheden zoals knopen en ritsen. In het atelier is voldoende inspiratiemateriaal aanwezig in de vorm van boeken, tijdschriften en patronenbladen. Je kunt dus zelf een idee of patroon meenemen, maar ik help je ook graag op weg!

Kosten en aanmelden

Je betaalt 37,5 euro per maand voor een tweewekelijkse les van 2 uur. De opzegtermijn is 1 maand. De lessen vinden plaats op verschillende dagen en tijden. Je kunt je aanmelden via het onderstaande formulier. Na ontvangst van het formulier neem ik contact met je op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Wil je liever privéles? Dat kan ook! Je betaalt dan 75 euro voor 2 uur les.