Workshop kussens ontwerpen

Vind jij het ook zo leuk om met je interieur bezig te zijn en je huis af en toe een make over te geven? In deze workshop ga je aan de slag met allerlei restmaterialen en ontwerp je je eigen duurzame interieurkussen. We maken hierbij gebruik van bijvoorbeeld restanten meubelstoffen, vintage dekens, en afgedankte kleding. En met bandjes, borduursels etc. maak je het nog persoonlijker!

De workshop vindt plaats in het atelier van OLALOLA en en is geschikt voor beginners en gevorderden. Je hoeft niets mee te nemen, de workshop is inclusief materialen. Je gaat naar huis met jouw persoonlijke en duurzame interieurkussen en instructies om thuis verder aan de slag te gaan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s