Workshop Vionnet-sjaal

Wil jij ook eens ervaren wat werken met schuin van draad kan doen? Doe dan mee met de workshop Vionnet-sjaal op 23 januari! Tijdens deze workshop leer je een striksjaal maken à la Madeleine Vionnet. Een bijzondere sjaal omdat deze op een speciale wijze wordt geknipt en vervolgens wordt geknoopt tot een volumineuze strik.

De workshop vindt plaats in het atelier van OLALOLA en en is geschikt voor beginners en gevorderden. Je neemt zelf de stof en eventueel fournituren mee, wij zorgen voor de rest. Je gaat naar huis met jouw persoonlijke Vionnet-sjaal en een patroon dat je naar hartenlust nog velen keren kan maken!

2 gedachten over “Workshop Vionnet-sjaal

  1. Wat een leuke én leerzame workshop! We hebben onder leiding van de enthousiaste Tanja een Vionnet sjawl gemaakt. Duidelijke uitleg en persoonlijke hulp! Ik ben erg blij met het resultaat.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s